4.5/5

4.5/5.0

Vloertegels

Tegels zijn gemaakt van harde materialen zoals keramiek, natuursteen en glas, waardoor ze zeer duurzaam zijn. Ze kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te houden. Tegels zijn ook waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes zoals keukens en badkamers.

Tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en afwerkingen, waardoor u ze kunt aanpassen aan elk interieur. Tegels kunnen een moderne, elegante of traditionele uitstraling geven aan uw huis.

Als u op zoek bent naar een duurzame, gemakkelijk te reinigen en esthetische vloer, dan is een tegelvloer de perfecte keuze voor u. Hier zijn enkele specifieke voordelen van tegelvloeren:

  • Duurzaamheid: Tegels zijn gemaakt van harde materialen die tegen een stootje kunnen en gemakkelijk schoon te houden zijn. Dit maakt ze een goede keuze voor ruimtes met veel verkeer, zoals keukens en badkamers.
  • Schoonmaakgemak: Tegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Ze kunnen worden geveegd met een bezem en dweil, of gereinigd met een natte doek. Tegels zijn ook waterdicht, waardoor ze resistent zijn tegen vlekken en vuil.
  • Esthetiek: Tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en afwerkingen, waardoor u ze kunt aanpassen aan elk interieur. Tegels kunnen een moderne, elegante of traditionele uitstraling geven aan uw huis.

Als u op zoek bent naar een duurzame, gemakkelijk te reinigen en esthetische vloer, dan is een tegelvloer de perfecte keuze voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tegelvloeren.

Openingstijden Zwolle

Maandag

09.00 – 17.30 uur

Dinsdag

09.00 – 17.30 uur

Woensdag

09.00 – 17.30 uur

Donderdag

09.00 – 20.00 uur

Vrijdag

09.00 – 17.30 uur

Zaterdag

09.00 – 16.00 uur

De Tegelmaster Zwolle

Benjamin Franklinstraat 22a
8013 NC Zwolle

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring